Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 词条    0 词汇    0 关注者    36666 Viewers

Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 词条    0 词汇    0 关注者    36666 Viewers

Edita Llalloshi 的词条

mbajtja e puntorëve

商务服务; 人力资源

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të ...

kalendari i burimeve

商务服务; 项目管理

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e ...

grafiku i paretos

商务服务; 人力资源

Një grafik bar përdorur për të ranguar sipas rëndësis së informacioneve të tillë si shkaqet apo arsyet për probleme të veçanta në mënyrë që mund të krijohen masat për përmirësimin ...

Viewers(36666) View all

关注者(0) View all

Edita Llalloshi doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Edita Llalloshi is not following any users.