elena.rizova

Skopje, 马其顿

7 词条    0 词汇    0 关注者    25676 Viewers

elena.rizova

Skopje, 马其顿

7 词条    0 词汇    0 关注者    25676 Viewers

elena.rizova 的词条

аспарагинска киселина

农业;

неесенцијална аминокиселина пронајдена во младата шеќерна трска и меласа од шеќерна репка

глутаминска киселина

农业;

неесенцијална аминокиселина која е распространета во животинското и растително ткиво и протеини, и која содржи мононатриум глутамат како ...

серин

农业;

аминокиселина која е составен дел на многу протеини.

Viewers(25676) View all

关注者(0) View all

elena.rizova doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

elena.rizova is not following any users.