Erind Kasmi

Des plaines, 美国

1221 词条    1 词汇    0 关注者    57034 Viewers

Erind Kasmi

Des plaines, 美国

1221 词条    1 词汇    0 关注者    57034 Viewers

Erind Kasmi 的词条

minerva

历史; 罗马诸神

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

旅游; 旅游站点

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

计算机; 台式电脑

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

关注者(0) View all

Erind Kasmi doesn't have any followers yet.